MCDONALD'S KINKERSTRAAT

MCDONALD'S KINKERSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Kinkerstraat. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 18:42 Slecht. Koud en wederom geen servetjes. Die zitten er tegenwoordig Nooit meer bij. Ook geen rietje, bij hoge uitzondering vandaag wel
22 mei 2022 om 19:32 Slecht. Koud en weer geen rietje en servetten. Dat krijg je met alleen kinderen achter de balie.
22 mei 2022 om 16:21 Voor de zoveelste keer miste de helft van de bestelling.
21 mei 2022 om 23:43 18:45 uur de bestelling geplaatst, bezorging om 20:30 uur. En dan een mail sturen wat ik van de bezorging vind?! Nou de bezorger daar ligt het niet aan, maar jullie hebben je zelf je zaken gewoon niet op orde. Waardeloos
21 mei 2022 om 22:07 Zoveel pijn in mijn buik en diarree.
20 mei 2022 om 23:13 Thank youuuuu
20 mei 2022 om 19:13 Bijna uur te laat ik ben diabeten en moed o tijd ete
19 mei 2022 om 20:15 Slecht. Weer lekkende cola beker, 25% verloren. Wederom geen rietje en geen servetten. MacDonalds is de slechtste thuis bezorger in Adam, by far.
19 mei 2022 om 14:40 Duurde erg lang, dubbele tijd van wat aangegeven stond (duurde 80 minuten voordat het eten er was). Vervelende is dat de bezorgtijd continu wordt verlengd met 10 minuten
17 mei 2022 om 20:52 Bezorgingstijd blijft veranderd worden, uiteindelijk een uur te laat en dat gebeurt vrij vaak.
17 mei 2022 om 18:03 Eten was koud en was slap.
16 mei 2022 om 22:04 Mijn patat zak je van me patat was helemaal leeg.